Koksmessen (Messenblok, Messenset)


Bent u op zoek naar professionele koksmessen in de vorm van een messenblok of losse messen, dan kunnen we u daarin voorzien. Van twee gerenommeerde merken, Global en Zwilling J.A. Henckels voeren wij een groot gedeelte van de collectie en hebben deze dan ook op voorraad. Daarnaast kunnen wij ook de koksmessen leveren van Wûsthof, Solicut, WMF en Sabatier.

Koksmessen zijn nog niet via de webwinkel te verkrijgen.  Weet u al wat u wilt hebben, dan kunt u natuurlijk  telefonisch, via e-mail of in onze winkel bestellen.

Zoektermen: Messenset, Messenblok

 • Global

  Global

  Global messen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken in zowel de professionele als de hobbykeuken. Met recht heeft het Japanse mes zijn plaats verworven tussen de gevestigde Europese messen. Global messen hebben specifieke eigenschappen die het merk onderscheid van anderen. Het mes wordt gesmeed en is vervaardigd uit het gepatenteerde “CROMOVA” staal. Deze staalsoort met een hardheid van 56 – 58 Rockwell garandeert weinig breuk en is zo goed

  Lees meer

 • Zwilling J.A. Henckels

  Zwilling J.A. Henckels

  Wat het inhoudt om met het ideale snijgereedschap te koken, dat is al generaties lang gesneden koek voor iedereen die zijn hart aan de messen van ZWILLING J. A. HENCKELS heeft verpand. Reeds in 1731 heeft ZWILLING J. A. HENCKELS zijn naam gevestigd als fabrikant van uitmuntende technische Solinger snijkwaliteit. Zowel professionals als hobbykoks over de hele wereld weten inmiddels de innovatieve messenseries op waarde te schatten. En allemaal om dezelfde reden: vanwege het pure plezier dat zij beleven aan levensstijl en eetcultuur.